Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:10- 8:55 |
|
2K obsługa kons P2
|
3K obsługa kons P2
|
2M zaj.wych P2
|
2M zas.żyw_diet P2
|
2 |
9:00- 9:45 |
4M plan. żyw. P2
|
2K obsługa kons P2
|
3K obsługa kons P2
|
4M usługi gastr A7
|
4M usługi gastr P2
|
3 |
9:50-10:35 |
|
2M zas.żyw_diet A9
|
2K usługi P2
|
|
4M plan. żyw. P2
|
4 |
10:50-11:35 |
5K-2/3 plan. żyw. P2
|
3M zas.żyw_diet B22
|
5K-2/3 plan. żyw. P2
|
4M zas.żyw_diet P2
|
2K usługi P2
|
5 |
11:45-12:30 |
5K-2/3 plan. żyw. P2
|
3M zas.żyw_diet P2
|
|
2M wypos. tech. A9
|
1M wypos. tech. P2
|
6 |
12:40-13:25 |
5K-2/3 zas.żyw_diet P2
|
5K-2/3 zas.żyw_diet P2
|
1M wypos. tech. P2
|
1M podst. gastr A24
|
1K usługi P2
|
7 |
13:35-14:20 |
1K usługi P2
|
3M usługi gastr P2
|
|
1M podst. gastr P2
|
2K obsługa kons P2
|
|