4M 4technik żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
1
8:10- 8:55
r_angielski
-2/3
#12y
B21
r_angielski
-1/3
#12r
A5
j.angielski
-2/3
#12e
Bibl2
j.angielski
-3/3
#12w
B2
j.angielski
-1/3
#12q
A5
j.angielski
-2/3
#12e
A2
r_angielski
-3/3
#12t
C24
j.angielski
-3/3
#12w
B2
r_biologia
JB
B2
2
9:00- 9:45
j.angielski
-1/3
#12q
A5
j.angielski
-2/3
#12e
B21
j.hiszpański
JG
Bibl 1
zaj.wych
MC
K1
j.angielski
-1/3
#12q
B23
j.angielski
-3/3
#12w
C13
matematyka
KI
C2
3
9:50-10:35
usługi gastr
GA
P2
plan. żyw.
GA
P2
fizyka
TO
A28
matematyka
KI
C2
plan. żyw.
GA
P2
4
10:50-11:35
r_biologia
JB
A9
usługi gastr
GA
P2
j.polski
BP
C6
obsł.kons.
GA
P2
J.ang.zaw.
KW
A25
5
11:45-12:30
j.polski
BP
C6
inf. w gastr
KS
A29
chemia
BB
C16
biologia
JB
B16
fizyka
TO
C26
6
12:40-13:25
j.polski
BP
C6
wf
SM
SG2
matematyka
KI
C2
zas.żyw_diet
GA
P2
7
13:35-14:20
wf
SM
SG2
historia
LW
Bibl2
inf. w gastr
KS
A29
8
14:35-15:20
wf
SM
SG1
org.prod.
SA
P2
obsł.kons.
GA
P2
9
15:30-16:15
org.prod.
SA
P2
org.prod.
SA
P1
10
16:20-17:05
religia
-1/1
#ee3
A1
Drukuj plan
wygenerowano 12.09.2025
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN