4M 4technik żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 8:10- 8:55 j.angielski-1/3 #ecf A27
j.angielski-2/3 #jte B2
r_angielski-3/3 #4tv A10
wf AK SG2 j.angielski-1/3 #ecf A27 j.angielski-1/3 #ecf A27
j.angielski-2/3 #jte A5
j.hiszpański JG B16
2 9:00- 9:45 wf AK SG4 chemia A7 r_angielski-1/3 #5tg A27
j.angielski-3/3 #3xc B5
usługi gastr GA A7 usługi gastr GA P2
3 9:50-10:35 j.polski PG A17 r_biologia KZ B2 wf AK SG1 inf. w gastr KS A29 plan. żyw. GA P2
4 10:50-11:35 j.polski PG A17 org.prod. SA A9 r_biologia KZ B2 zas.żyw_diet GA P2 historia AC SK
5 11:45-12:30 inf. w gastr KS A29 org.prod. SA A7 plan. żyw. GA P2 obsł.kons. MU P2 J.ang.zaw. OA A24
6 12:40-13:25 biologia KZ B2 wos LW Bibl2 fizyka DG C26 obsł.kons. MU P2 r_angielski-2/3 #dre A20
j.angielski-3/3 #3xc C22
7 13:35-14:20 fizyka DG C26 j.polski PG A17 matematyka AW B24 org.prod. SA B26 j.angielski-2/3 #jte A1
j.angielski-3/3 #3xc B23
8 14:35-15:20 j.niemiecki-1/1 #4ru Bibl 1 zaj.wych PG A17 matematyka AW B24 matematyka AW B24  
9 15:30-16:15          
10 16:20-17:05          
11 17:10-17:55   religia-1/1 #45y A1      
12 18:00-18:45   religia-1/1 #45y A1      
Drukuj plan
wygenerowano 20.09.2024
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum