5M 5technik żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 8:10- 8:55 j.angielski-2/3 #31a C4 j.angielski-1/3 #347 A27
j.angielski-2/3 #31a A2
j.angielski-1/3 #347 B21
j.angielski-3/3 #460 B4
r_angielski-2/3 #2qw A7 j.angielski-3/3 #460 B12
2 9:00- 9:45 j.angielski-2/3 #31a Bibl 1
r_angielski-3/3 #cv6 C13
matematyka RC B24 j.angielski-1/3 #347 B21
j.angielski-3/3 #460 B24
matematyka RC B12 plan. żyw. GA P2
3 9:50-10:35 j.polski PG A17 r_biologia KZ B12 historia LW Bibl2 zaj.wych PG C13 wf AK SG3
4 10:50-11:35 plan. żyw. GA P2 j.polski PG A17 zas.żyw_diet GA P2 wf AK SG2 wos LW Bibl2
5 11:45-12:30 plan. żyw. GA P2 wf AK SG1 matematyka RC B24   obsł.kons. GA P2
6 12:40-13:25 zas.żyw_diet GA P2   j.polski PG A17   historia LW Bibl2
7 13:35-14:20 r_angielski-1/3 #7yu A27   j.polski PG A17   j.hiszpański JG A5
8 14:35-15:20   religia-1/1 #fvb B6 j.niemiecki-1/1 #tgb C14    
Drukuj plan
wygenerowano 12.09.2025
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum