5M 5technik żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
1
8:10- 8:55
j.angielski
-2/3
#31a
C4
j.angielski
-1/3
#347
A27
j.angielski
-2/3
#31a
A2
j.angielski
-1/3
#347
B21
j.angielski
-3/3
#460
B4
r_angielski
-2/3
#2qw
A7
j.angielski
-3/3
#460
B12
2
9:00- 9:45
j.angielski
-2/3
#31a
Bibl 1
r_angielski
-3/3
#cv6
C13
matematyka
RC
B24
j.angielski
-1/3
#347
B21
j.angielski
-3/3
#460
B24
matematyka
RC
B12
plan. żyw.
GA
P2
3
9:50-10:35
j.polski
PG
A17
r_biologia
KZ
B12
historia
LW
Bibl2
zaj.wych
PG
C13
wf
AK
SG3
4
10:50-11:35
plan. żyw.
GA
P2
j.polski
PG
A17
zas.żyw_diet
GA
P2
wf
AK
SG2
wos
LW
Bibl2
5
11:45-12:30
plan. żyw.
GA
P2
wf
AK
SG1
matematyka
RC
B24
obsł.kons.
GA
P2
6
12:40-13:25
zas.żyw_diet
GA
P2
j.polski
PG
A17
historia
LW
Bibl2
7
13:35-14:20
r_angielski
-1/3
#7yu
A27
j.polski
PG
A17
j.hiszpański
JG
A5
8
14:35-15:20
religia
-1/1
#fvb
B6
j.niemiecki
-1/1
#tgb
C14
Drukuj plan
wygenerowano 12.09.2025
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN